Såja, på måndag börjar min näst sista termin på SLU i Uppsala. Dock sista terminen där jag väljer kurser och nästa termin – som är den sista – ska jag göra mitt examensarbete. Största delen av x-jobbet kommer jag att göra i Skåne så jag kommer att finnas tillgänglig både för massagebehandlingar och för foderrådgivning. smiley

Terminens kurser är: Djurmiljö & byggnadsfunktion och Köttvetenskap. Skulle läsa en kurs i Utfodring & hälsa också men föreläsningarna krockade med de andra kurserna, så jag får ta den nästa år…

Ser verkligen fram emot att bli färdig med min utbildning till Husdjursagronom så att jag kan börja jobba “på riktigt” igen. Det är ju ett tag sen nu… även om de här åren har gått jättefort! Känns spännande och utmanande att slå sig fram där ute – men det känns som om det ska gå bra.

Jag önskar er alla en trevlig och framgångsrik vår!