Nu flyttar jag snart hela min verksamhet till underbara Skåneland! smiley

Mitt examensarbete (som ingår i min utbildning till Husdjursagronom) ska göras i Skåne under deltid från maj till december. Jag kommer alltså att kunna ta emot kunder under denna period i mån av tid och framför allt på kvällar och helger…

Efter jag redovisat mitt examensarbete på SLU i Uppsala – någon gång under våren 2009 – är jag klar med min Agronomutbildning och kommer främst jobba med foderrådgivning och hästmassage samt att jag kan bokas för föreläsningar, utbildningsdagar och praktiska övningar – både privat och på ridskola. Priser för detta återkommer jag med när det blir aktuellt!

Ni når mig på 0703-811665 för att boka tid för behandling eller foderrådgivning. Titta gärna in på hemsidan också www.hippossage.se