Då var det snart sommar och förhoppningsvis massor med underbar sol. Det behövs verkligen för att ladda alla batterier =)

Lite tips för dig som t.ex. har mycket svidknott (oftast där det är fuktig mark eller där det finns dammar) – använd Skillingarydsalvan!!! Finns att köpa nästan överallt där de säljer produkter åt häst. Ta ett tunt lager i och utanpå öron, runt ögonen och på andra utsatta områden som jumskar och juver. Var försiktig vid slemhinnor och så att hästen inte får salvan i ögonen. (Tänk på att inte smörja in spenarna om hästen ger di). Salvan “skrämmer bort” en del av knotten i alla fall och är mjukgörande samtidigt. Kan också med fördel användas till torra strålar och hovar och ska masseras in ordentligt.

Jag håller på med mitt examensarbete nu under sommaren, hösten och en bit in på våren. Samtidigt gör jag en individuell kurs i avancerad näringsfysiologi. Jag har också skaffat mig en riesenschnauzervalp som ska introduceras bland hästar så fort som möjligt! Han kommer att följa med mig ut när jag jobbar och givetvis förstår jag om han inte får följa med in till hästarna. Då får han snällt stanna i bilen =)

Lite luckor kommer det att finnas här och där, för att behandla era hästar!

Tveka inte – ring mig för att beställa massage till din häst!