… har det varit ett tag nu på grund av den tid jag lägger på min utbildning till Husdjursagronom – som jag snart är klar med och ska ta ut min examen! Det blir dock 5 års studier och inte 4½ som var meningen från början. smiley Så är det när det är mycket man vill läsa och lära sig.

Jag har nämligen satt igång med mitt examensarbete nere i Skåne och skriver om hästmassagens effekter, samt gör en behandlingsstudie för att eventuellt kunna påvisa detta. Finns ju ingen forskning på häst vi kan luta oss emot utan bara vad vi hästmassörer och kunder tycker, märker och känner.

Kommer därför att vara ganska uppbokad med detta fram till våren någon gång och jag hoppas då kunna komma med fantastiska resultat som gynnar oss hästmassörer i vårt framtida arbete! smiley

Givetvis tar jag emot kunder för behandling i Skåne (Österlen) när det finns tid och möjlighet under helgerna! Det är bara att ringa smiley 0703-811665 för att boka en tid!

Annars önskar jag er alla en underbar och skön höst! Vi ses //Malin